Λίγα λόγια για τη Μαρία Λάμπρου

Λίγα λόγια για την υπεύθυνη της διαδικτυακής μας οικογένειας UPGRADE YOUR SELF

Μαρία Λαμπρου

Από πολύ μικρή ηλικία αγαπούσε το διάβασμα και προσπαθούσε μέσα από αυτό να αποκτήσει γνώσεις που αφορούσαν τον άνθρωπο για να κατανοήσει την σκέψη, τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα  του εαυτού της, αλλά και των γύρω της. Απώτερος σκοπός της μελέτης της ήταν η βελτίωση της σχέσης της με τον εαυτό της, με τους γύρω της και κατ’ επέκταση της ζωής τόσο της ίδιας, όσο και των αγαπημένων της ανθρώπων.

Για την Μαρία η μάθηση είναι μια εξελισσόμενη διαδικασία και δεν τελειώνει ποτέ. Καθημερινά παρατηρεί, διαβάζει, μελετά και εξελίσσει τις γνώσεις της στα θέματα που την ενδιαφέρουν, αγαπά και την παθιάζουν. Η Μαρία πιστεύει έντονα πως η σημαντικότερη γνώση που μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος είναι η γνώση που θα τον βοηθήσει να  βελτιώσει τόσο τον εαυτό του όσο και την  ποιότητά της ζωής του.

Ξεκίνησε τις πρώτες της σπουδές στον κλάδο των ανθρωπιστικών επιστημών και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές που αφορούσαν τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Ακολούθησε έπειτα σπουδές στον κλάδο της Ψυχοθεραπείας με Υπνοθεραπεία και ειδικεύτηκε σε θέματα Διαχείρισης βάρους, διαχείρισης άγχους και κρίσης πανικού, ενίσχυσης αυτοπεποίθησης, ενδυνάμωσης εαυτού, επίτευξης στόχου, βελτίωσης σχέσεων κ.α.

Στην συνέχεια, κατέκτησε τον τίτλο του LifeCoach ακολουθώντας αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Life Coaching. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό πετυχαίνοντας να κατακτήσει το επίπεδο μάστερ.

Αγαπά την ψυχολογία, τη φιλοσοφία, τις τέχνες,  οτιδήποτε έχει να κάνει με τον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και το ανθρώπινο μυαλό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μελετά, ερευνά και διαβάζει άρθρα και βιβλία που αφορούν τα θέματα αυτά.

Είναι η συγγραφέας του Ψυχολογικού Βοηθήματος: Λεπτή & Ευτυχισμένη για άνδρες και γυναίκες, ενός βιβλίου που υποστηρίζει σημαντικά τα άτομα έτσι ώστε να διαχειριστούν τη συναισθηματική υπερφαγία, να απαλλαγούν από περιοριστικούς υποσυνείδητους προγραμματισμούς και να αισθανθούν πιο ευτυχισμένα.

Είναι η συγγραφέας του βιβλίου <Μην Πιστεύεις στις Συμπτώσεις>, ενός μυθιστορήματος προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης.

Είναι η δημιουργός των γνωστών ηχητικών Ύπνωσης τα οποία υποστηρίζουν το άτομο να κάνει θετικές εσωτερικές αλλαγες για θετικά εξωτερικά αποτελέσματα.

Μερικά από τα σημαντικότερα πιστεύω της Μαρίας:

1)     Η ανθρώπινη ευτυχία βασίζεται στη σχέση αγάπης που χτίζει ένας άνθρωπος με τον εαυτό του και με τους γύρω του.

2)     Υπάρχουν συγκεκριμένες γνώσεις και τεχνικές που μπορεί να κατακτήσει ένας άνθρωπος για να πετύχει αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους γύρω του.

3)     Ο κάθε άνθρωπος έχει το εσωτερικό δυναμικό που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του, απλά κάποιες φορές χρειάζεται να πιστέψει στον εαυτό του και να δράσει για να αντιληφθεί το δυναμικό του.

4)     Η ουσιαστική και μόνιμης διάρκειας αλλαγή ξεκινάει πάντα από μέσα μας.

5)     Οι γνώσεις μας, τα πιστεύω μας, τα κίνητρά μας, οι προσδοκίες μας, τα συναισθήματά μας, ο τρόπος σκέψης και η συμπεριφορά μας είναι τα σημεία που μας  βοηθούν ή μας εμποδίζουν να εξελισσόμαστε και να επιτυχαίνουμε  αυτά που επιθυμούμε στη ζωή μας.

6)     Ο αληθινά ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί πρώτα να αισθάνεται ελεύθερος να είναι ο εαυτός του και για να είναι κανείς ο εαυτός του πρέπει πρώτα να μπορεί να κάνει συνειδητές επιλογές στη ζωή του.

7)     Το υποσυνείδητο είναι πανίσχυρο και οι αποτελεσματικές και θετικές υποβολές που γίνονται δεχτές από το υποσυνείδητο, μπορούν να οδηγήσουν έναν άνθρωπο στο να αλλάξει θετικά και εκπληκτικά τη ζωή του.

Το έργο και οι δράσεις της Μαρίας στηρίζονται ακριβώς σε όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω. Η Μαρία αγαπά τον άνθρωπο, πιστεύει στις δυνάμεις του και επιθυμεί να βρίσκεται δίπλα του στην προσπάθειά του να αλλάξει και να βελτιώσει τη ζωή του.

Ο κύριος και σημαντικότερος λόγος που η Μαρία θέλει και επιθυμεί να βοηθάει άλλους ανθρώπους να βελτιώνουν τη ζωή τους είναι με απλά λόγια ΠΩΣ θεωρεί και πιστεύει ότι η ευτυχία του συνανθρώπου της, προσφέρει και στη δική της ευτυχία.  

Έτσι, και με αφορμή όλα τα παραπάνω η Μαρία, μαζί με την ομάδα της, δημιούργησε τον δικό της διαδικτυακό χώρο <upgrade-your-self.com>, μέσα στον οποίο μπορεί κανείς να βρει άρθρα, προγράμματα και υλικό που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του ατόμου και της ζωής του.  Ένας διαδικτυακός χώρος, που είναι ανοιχτός σε όλους όσους επιθυμούν να μάθουν κάτι καινούριο, κάτι χρήσιμο, κάτι ουσιαστικό που πολύ πιθανόν να τους αλλάξει τη ζωή.

Σχόλια

Andri

20.07.2020 13:47

Ενδιαφέρομαι για το Προγραμμα Διαχειρισης Βαρους

Upgrade-Your-Self

22.07.2020 12:40

Γεια σας! Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε , μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στο ηλ. Ταχυδρομείο: mindset.c.h@gmail.com

Τελευταία σχόλια

15.11 | 13:29

Έχω απαιτητική καθημερινότητα και ο συνδυασμός των ηχητικών εσωτερικής ενδυνάμωσης και ηρεμίας με βοήθησαν να γίνω πιο ήρεμος άνθρωπος. Μεγάλο εύγε για τα προϊόντα σας.

24.08 | 10:56

Τα ηχητικά ύπνωσης με έχουν βοηθήσει στο να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου σε σημαντικό βαθμό. Σας ευχαριστώ πολύ.

27.07 | 17:12

Έχω πάρει όλα σου τα ηχητικά! Έχω ξετρελαθεί! Με βοήθησαν πολύ και με βοηθάνε! Ανυπομονώ να φτιάξεις κι άλλα….!

25.07 | 07:33

16 κιλά έφυγαν…. Σε υπερευχαριστω!!!! Ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Άλλαξε η ζωή μου!

Κοινοποίηση σελίδας