28 Οκτ. 2018

ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πολλά είναι τα άρθρα που έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί ανά καιρούς για αυτό που αποκαλούμε < νευρογλωσσικό προγραμματισμό >. Αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο, γιατί ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός έχει δημιουργηθεί με στόχο την ανακάλυψη και εξέλιξη της προσωπικής ιδιοφυίας και της προσωπικής υπεροχής. Εδώ,θα προσπαθήσω με σύντομο, συνοπτικό και απλό τρόπο να σας εξηγήσω τι σημαίνει νευρογλωσσικός προγραμματισμός και με ποιο τρόπο μπορεί ο καθένας από εμάς να τον χρησιμοποιήσει προς όφελος του.

O νευρογλωσσικός προγραμματισμός είναι μια προσέγγιση που εξερευνά και ενισχύει τη δυνατότητα του κάθε ατόμου να φτάσει την άριστη απόδοση. Είναι μια σειρά από τεχνικές που βοηθούν το άτομο να φτάσει σε άριστη απόδοση σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής του.

Οι δημιουργοί του νευρογλωσσικού προγραμματισμού, Ρίτσαρντ Μπάντλερ και Τζων Γκρίντερ, στην προσπάθειά τους να αναγνωρίσουν πρότυπα που χρησιμοποιούσαν εξαιρετικοί θεραπευτές και να τα περάσουν σε άλλους, δημιούργησαν ένα κομψό μοντέλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική επικοινωνία, την προσωπική αλλαγή, την ταχεία μάθηση, και την μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής.

Εν τέλει, ο NLP αναπτύχθηκε προς δύο συμπληρωματικές κατευθύνσεις. Πρώτα, σαν μια διεργασία ανακάλυψης των προτύπων υπεροχής σε κάθε χώρο. Δεύτερον, σαν ένα σύνολο αποτελεσματικών τρόπων σκέψης και επικοινωνίας που χρησιμοποιείται από εξαιρετικούς ανθρώπους.

Γιατί ονομάστηκε όμως ΝΕΥΡΟΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ;

ΝΕΥΡΟ, ως η αποδοχή της βασικής ιδέας πως όλες οι συμπεριφορές μας προκύπτουν από τις νευρολογικές διεργασίες της όρασης, της ακοής, της όσφρησης, της γεύσης, της αφής και του συναισθήματος.

ΓΛΩΣΣΙΚ0Σ, ως η ένδειξη πως χρησιμοποιούμε τη γλώσσα προκειμένου να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις και τη συμπεριφορά μας και να επικοινωνήσουμε με άλλους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ως οι τρόποι που μπορούμε να επιλέξουμε για να οργανώσουμε τις ιδέες και τις πράξεις μας προκειμένου να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο NLP μπορεί να βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο να βιώσει επιτυχία προς οποιοδήποτε τομέα της ζωής του. Είναι ένα γνωστικό αντικείμενο που στοχεύει σε εσωτερικές αλλαγές που μπορούν να φέρουν εξωτερικά αποτελέσματα. Είναι ένας τρόπος σκέψης και ένας τρόπος ζωής που όλοι αξίζει να γνωρίσουμε.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Για να έχετε πρόσβαση σε

ΔΩΡΕΑΝ υλικό και ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ προσφορές,

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση mindset.c.h@gmail.com

 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΠΝΩΣΗΣ πάτησε ΕΔΩ!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΥΠΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ πάτησε ΕΔΩ!  (για στελέχη επιχειρήσεων)

Certified Hypnotherapist , Life Coach and NLP Master Practitioner

Maria Lambrou

Τελευταία σχόλια

15.11 | 13:29

Έχω απαιτητική καθημερινότητα και ο συνδυασμός των ηχητικών εσωτερικής ενδυνάμωσης και ηρεμίας με βοήθησαν να γίνω πιο ήρεμος άνθρωπος. Μεγάλο εύγε για τα προϊόντα σας.

24.08 | 10:56

Τα ηχητικά ύπνωσης με έχουν βοηθήσει στο να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου σε σημαντικό βαθμό. Σας ευχαριστώ πολύ.

27.07 | 17:12

Έχω πάρει όλα σου τα ηχητικά! Έχω ξετρελαθεί! Με βοήθησαν πολύ και με βοηθάνε! Ανυπομονώ να φτιάξεις κι άλλα….!

25.07 | 07:33

16 κιλά έφυγαν…. Σε υπερευχαριστω!!!! Ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Άλλαξε η ζωή μου!

Κοινοποίηση σελίδας