4 Νοε. 2020

Η πρώτη φορά που έκανα ύπνωση

Η πρώτη φορά που έκανα ύπνωση

Πριν κάποια χρόνια, σε ένα σεμινάριο, είχα την πρώτη επαφή μου με την ύπνωση. Τότε, δεν γνώριζα τι ακριβώς ήταν η ύπνωση και έτσι στο σεμινάριο που παραβρέθηκα, όταν ο εκπαιδευτής μας είπε πως έφθασε η στιγμή να βιώσουμε το βαθύ ευχάριστο αίσθημα χαλάρωσης που μόνο η ύπνωση μπορεί να προσφέρει, πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που θα συνέβαινε στην πορεία.

Δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να φανταστώ πως γίνεται ακούγοντας κάποια συγκεκριμένα λόγια, σε συγκεκριμένο ρυθμό και ένταση φωνής μπορεί κάποιος να χαλαρώσει βαθιά.

Ασφαλώς και προτού φθάσουμε στο βιωματικό σημείο του σεμιναρίου, ο εκπαιδευτής μας είχε ήδη εξηγήσει πως η ύπνωση παρεξηγημένα θεωρείται ύπνος και πως είναι καλύτερα να την σκεφτόμαστε σαν μια μορφή διαλογισμού. Μια κατάσταση βαθιάς σωματικής και πνευματικής χαλάρωσης κατά την οποία το συνειδητό μέρος του μυαλού εστιάζεται σε συγκεκριμένες σκέψεις, ενώ παράλληλα το υποσυνείδητο ενεργοποιείται μέγιστα και δέχεται υποβολές.

Με είχε πιάσει ένα χτυποκάρδι, αλλά δεν δίστασα.

Όταν ο εκπαιδευτής είπε: Κλείστε τα μάτια, τα έκλεισα.

Άκουγα το κάθε τι που μας έλεγε και κάποια στιγμή άρχισα να αισθάνομαι μια βαθιά χαλάρωση σε όλο μου το σώμα. Τα μάτια μου είχαν αρχίσει να τρεμοπαίζουν και τα άκρα μου να μουδιάζουν.

Και ενώ το συναίσθημα ήταν πρωτόγνωρο, δεν αισθάνθηκα καμία έκπληξη. Αντιθέτως αισθάνθηκα μια βαθιά ανακούφιση, μια απελευθέρωση, μια ευφορία. Η χαλάρωση που ένιωθα ήταν σχεδόν μαγική.

Αισθανόμουν πως το ενώ το σώμα μου ξεκουράζεται βαθιά, το μυαλό μου κάνει συναρπαστικά ταξίδια.

Και μην με ρωτήσετε τι ακριβώς σκεφτόμουν.

Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα για την ύπνωση είναι πως ότι και να σκέφτεται κάποιος κατά τη διάρκεια της ύπνωσης, αυτό είναι το σωστό για τον ίδιο.

Στο κάτω κάτω, ένα από τα γνωρίσματα της ύπνωσης , είναι το αίσθημα ελευθερίας που προσφέρει στο μυαλό, γιατί κατά τη διάρκεια της ύπνωσης ενεργοποιείται η γλώσσα του υποσυνείδητου, η φαντασία, και αυτή ταξιδεύει παντού, δίχως να λογαριάζει κανένα.

Έτσι, με κάθε υποβολή που δέχεται στο υποσυνείδητο, ανατρέχει στα παλιά, και προτρέχει στα καινούρια. Απελευθερώνει το άτομο από παλιούς, δυσλειτουργικούς νευροσυσχετισμούς και ταυτόχρονα δημιουργεί νέους και λειτουργικούς όχι για το άτομο που είσαι τώρα, αλλά για έναν πιο βελτιωμένο, πιο πετυχημένο, πιο ήρεμο και ευτυχισμένο εαυτό.

Και έτσι τελειώνοντας με την ύπνωση, αισθάνεσαι πάντα, πως κάτι σε εσένα έχει αλλάξει.

Η ύπνωση είναι μια αγαπημένη συνήθεια για εμένα.

Τόσο πολύ «ερωτεύτηκα» το αίσθημα της απελευθέρωσης που προσφέρει και τη δυνατότητα της δημιουργίας του νέου πιο εξελιγμένου εαυτού, που αποφάσισα να γίνω κλινική υπνοθεραπεύτρια και να φτιάχνω ηχητικά ύπνωσης, τόσο για εμένα , όσο και για άλλους ανθρώπους.

Και κάθε φορά που κάποιος μου στέλνει μήνυμα για να μοιραστεί μαζί μου την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε, αισθάνομαι και εγώ μαζί του την ευφορία του εκατό τα εκατό.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα ηχητικά Ύπνωσης που φτιάχνω πάτησε ΕΔΩ!

 Για να ενημερωθείς για τα διαθέσιμα προγράμματα Ύπνωσης πάτησε ΕΔΩ!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Διαχείρισης Άγχους- Ενίσχυσης Εσωτερικής ηρεμίας πάτησε ΕΔΩ!

Μαρία Λάμπρου

Συγγραφέας

Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

Life Coach

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Για να έχετε πρόσβαση σε

ΔΩΡΕΑΝ υλικό και ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ προσφορές,

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΩΡΟ το ebook <Ιδανικός Εαυτός>.

Ένα δυναμικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης! 

Τελευταία σχόλια

15.11 | 13:29

Έχω απαιτητική καθημερινότητα και ο συνδυασμός των ηχητικών εσωτερικής ενδυνάμωσης και ηρεμίας με βοήθησαν να γίνω πιο ήρεμος άνθρωπος. Μεγάλο εύγε για τα προϊόντα σας.

24.08 | 10:56

Τα ηχητικά ύπνωσης με έχουν βοηθήσει στο να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου σε σημαντικό βαθμό. Σας ευχαριστώ πολύ.

27.07 | 17:12

Έχω πάρει όλα σου τα ηχητικά! Έχω ξετρελαθεί! Με βοήθησαν πολύ και με βοηθάνε! Ανυπομονώ να φτιάξεις κι άλλα….!

25.07 | 07:33

16 κιλά έφυγαν…. Σε υπερευχαριστω!!!! Ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Άλλαξε η ζωή μου!

Κοινοποίηση σελίδας