27 Αυγ. 2020

Συνέντευξη με την ΑΛΕΞΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ! ".. να προσπαθούμε πάντα να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε."

 Η Αλεξία Ελευθεριάδου -ManifestationLoveR  είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την αυτοβελτίωση. Μια γυναίκα- παράδειγμα προς μίμηση , η οποία δείχνει έμπρακτα πως όταν ένας άνθρωπος το επιθυμεί μπορεί να φέρει ραγδαίες θετικές αλλαγές στη ζωή του!

Αλεξία μου,

Σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο Upgrade-Your-Self, σε έναν διαδικτυακό χώρο που ασχολείται με τη βελτίωση του εαυτού και της ζωής, σε έναν χώρο που υποστηρίζει πως οι θετικές εσωτερικές αλλαγές μπορούν να φέρουν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα, σε έναν χώρο όπου η προσωπική ανάπτυξη και το ευ ζην είναι θεμελιώδους σημασίας!

Σε αυτή την συνέντευξη, θα σου κάνω μια σειρά ερωτήσεων για να μάθουμε κάποια πράγματα ΓΙΑ εσένα και ΑΠΟ εσένα.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Πες μας πρώτα λίγα λόγια για εσένα έτσι ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη πρόσκληση στον όμορφο διαδικτυακό σου χώρο. Μεγάλη μου τιμή και ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι εδώ γιατί είναι και δικός μου στόχος ζωής να συναναστρέφομαι με θετικούς ανθρώπους που θέλουν και εξελίσσονται να δουλεύουν με τον εαυτό τους και γενικότερα να ψάχνονται έτσι ώστε να γίνονται καλύτεροι.

Ονομάζομαι Αλεξία, ή αλλιώς ManifestationLoveR. Είμαι Μanifestation, Mindset, Master NLP and Life Coach,Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και συγγραφέας του βιβλίου Απελευθέρωσε τον Πραγματικό σου Εαυτό, Τώρα. Σκοπός μου είναι η προσωπική ενδυνάμωση του ανθρώπου, και  μέσω της αυτοπεποίθησης και της αλλαγής του τρόπου σκέψης του να τον βοηθήσω να νιώθει εσωτερική ισορροπία και δύναμη έτσι ώστε να είναι πραγματικά ελεύθερος.

Έχω σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και εργάστηκα για 14 χρόνια στον τραπεζικό χώρο σε Αθήνα και Λευκωσία. Αγαπώ τα ταξίδια και τα αεροπλάνα (και μου λείπουν πολύ αυτή την περίοδο), Λατρεύω την Ισπανική γλώσσα, τον χειμώνα και τα ζώα. Είμαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις και αλλαγές. Αναζητώ να συναναστρέφομαι με άτομα θετικά, που με εμπνέουν και που έχουμε τις ίδιες αξίες. Εμπιστοσύνη, ελευθερία και σεβασμό. Καλοί φίλοι και όμορφες στιγμές είναι αυτά που με γεμίζουν και απολαμβάνω. Σαν άνθρωπος είμαι ειλικρινής, προσαρμοστική και δοτική. Θέλω να έχω τον χώρο μου κάποιες στιγμές τόσο πρακτικά όσο και νοητικά και αυτό πολλές φορές δεν είναι κατανοητό από πολλούς αλλά για μένα είναι απαραίτητο.

2.  Πιστεύεις πως είναι σημαντική η αυτοβελτίωση; Γιατί;

Για πολλά χρόνια μπορώ να σου ομολογήσω ότι δεν έδινα σημασία σε αυτό. Είχα αφεθεί και εγώ στον προγραμματισμό της ζωής και έπαιρνα τα πράγματα δεδομένα. Όταν όμως αποφάσισα να μπω στο κόσμο της αυτοβελτίωσης, να μάθω τον πραγματικό μου εαυτό, ποια είμαι και που θέλω να πάω, συνειδητοποίησα την σημαντικότητα που έχει η αυτοβελτίωση στην ζωή μας και πόσο πίσω με κρατούσε η μη ύπαρξη της. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τον εαυτό μας. Όσο πιο πολύ τρέχουμε μακριά, τόσο πιο πολύ βυθιζόμαστε σε όσα μας απασχολούν,  επειδή θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά τα άλυτα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια, και θα μας κατακλύσουν. Γι αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι είναι απαραίτητο να την βάλουμε προτεραιότητα στην ζωή μας και να προσπαθούμε πάντα να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε. Δυναμώνοντας τον εαυτό μας με ότι περισσότερο μπορούμε είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να έχουμε. Μας ανοίγεται ένας μαγικός κόσμος αναζήτησης, δημιουργικότητας και αλήθειας. Πρώτα αυτογνωσία λοιπόν και μετά αυτοβελτίωση!

3. Πώς κάποιες δικές σου θετικές εσωτερικές αλλαγές έφεραν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή σου;

Αγαπώ και πρεσβεύω αυτή την έκφραση. Κάνε εσωτερικές αλλαγές για να φέρεις καινούργια θετικά εξωτερικά αποτελέσματα. Ο λόγος που έχω κάνει σκοπό της ζωής μου και επάγγελμα τα τελευταία χρόνια, την προσωπική ενδυνάμωση του ανθρώπου είναι αυτός. Κάνοντας εγώ εσωτερικές αλλαγές στον εαυτό μου η ζωή μου άλλαξε δραματικά. Μπορώ να παραδεχθώ έως και πριν λίγα χρόνια δεν γνώριζα πραγματικά την Αλεξία, δεν είχα αυτοπεποίθηση, δεν ήμουν ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και συναναστροφές με νέους ανθρώπους αν και πάντα με ενδιέφερε ο άνθρωπος γι αυτό ήμουν και είμαι καλός ακροατής, βοηθητική και καλή φίλη (από ότι μου λένε). Οι εσωτερικές αλλαγές και ο επανα-προγραμματισμός του εαυτού μου με έκαναν άλλο άνθρωπο. Δυναμικό, με αυτοπεποίθηση, να βάζω και να εκπληρώνω τους στόχους μου, να βλέπω το θετικό και το μάθημα από κάθε περίπτωση, να παραιτηθώ από τον τραπεζικό τομέα και να δημιουργήσω την δική μου επιχείρηση. Να εκπαιδεύω και να μεταδίδω τις γνώσεις μου, να ακούγεται η φωνή μου, που πριν ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Πολλές και τεράστιες αλλαγές, μπορώ να μιλώ πολλές ώρες, αλλά το μήνυμα που θέλω μεταφέρω είναι ότι δουλεύοντας με τον εαυτό σου, παίρνοντας απόφαση να κάνεις θετικές εσωτερικές αλλαγές , να απαλλαγείς από ότι περιοριστικό σε κρατάει πίσω στα θέλω σου θα δεις τεράστια και θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στην ζωή σου.

4. Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, νομίζεις πως μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια; Αν ναι, πώς;

Αν και δεν έχω την δική μου οικογένεια ακόμη, από πάντα πίστευα ότι αυτά τα δυο μπορούν να συνδυαστούν. Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα γύρω μας και αν αφήσουμε τις δικαιολογίες και το θέλουμε πραγματικά όλα μπορούν να γίνουν. Φτάνει να το θέλεις πραγματικά και να πιστέψεις ότι γίνεται. Όταν θέλεις κάτι το πώς θα έρθει. Εδώ είναι μια ακόμη απόδειξη πως η ενδυνάμωση του εαυτού, η αυτογνωσία και ίσως και μια σωστή καθοδήγηση είναι αυτό που χρειάζεται για να πετύχουμε ότι θέλουμε, ακόμη και στον συνδυασμό καριέρας/οικογένειας στην σύγχρονη εποχή!

5.Βάζεις στόχους στη ζωή σου; Και αν ναι πώς τους πετυχαίνεις;

Από μικρή είχα την θετική ευτυχώς πεποίθηση στην ζωή μου, ότι όταν θέλω κάτι το πετυχαίνω. Τότε, ασυνείδητα έβαζα στόχους χωρίς να το γνωρίζω και τους πετύχαινα. Στην πορεία έχασα κάπου τον δρόμο και αναρωτιόμουν το γιατί. Και η απάντηση είναι ότι απλώς δεν έβαζα στόχους. Γι αυτό τώρα, μπορώ να σου πω ότι ναι βάζω στόχους και μάλιστα πολλούς και σε καθημερινή βάση. Πως τους πετυχαίνω; Αρχικά, ξεκαθαρίζω τι θέλω (προσπαθώ να είμαι όσο πιο λεπτομερής γίνεται), γιατί το θέλω και το ποιο σημαντικό για μένα είναι,πως θα νιώθω όταν το πετύχω. Τους καταγράφω, τους βάζω σε προτεραιότητα και μετά απλά αναλαμβάνω την ευθύνη να κάνω τις απαραίτητες πράξεις, να αποκτήσω ότι πόρους χρειάζομαι, αν δεν τους έχω ήδη και αναλαμβάνω δράση . Κάθε επιλογή που κάνω, ρωτάω τον εαυτό μου: «Αυτό θα με φέρει ποιο κοντά στον στόχο μου;» Αν ναι, προχωράω.  Ο μόνος λόγος για να μην πετύχεις τον στόχο σου είναι απλά ότι δεν έβαλες στόχο. Άλλο στόχος και άλλο όνειρο! Ένα όνειρο για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται πρώτα να μετατραπεί σε στόχος και αυτό γίνεται αν απλά αναλάβεις δράση και κάνεις πράξεις που σε φέρνουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση του.

6.  Μοιράσου μαζί μας ένα στόχο που έχεις πετύχει τελευταία και για τον οποίο είσαι πολύ περήφανος/η.

Δύσκολο να επιλέξω ένα αλλά θα πω ότι ήταν η απόφαση μου να φύγω από την τράπεζα και το εργασιακό χώρο που δούλευα. Το είχα πολύ καιρό στο μυαλό μου, είχα συνεχώς αρνητικούς επηρεασμούς από το περιβάλλον μου, αλλά εγώ τα κατάφερα, με υπομονή, επιμονή και σωστό προγραμματισμό να φύγω με το κεφάλι ψηλά, την σωστή για μένα στιγμή. Έχοντας αυτό το στόχο στο κεφάλι μου, δεν έκατσα με σταυρωμένα τα χέρια. Παρόλο που ήταν δύσκολο και πιεστικό, πίστεψα στον εαυτό μου, μάζεψα τους πόρους και τις γνώσεις που χρειαζόμουν και τελικά τα κατάφερα. Κατάφερα να φύγω από την ασφάλεια της σίγουρης εργασίας και να γίνω αυτό-εργοδοτούμενη, το αφεντικό του εαυτού μου, κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπώ, βάζοντας εγώ τους όρους και δημιουργώντας την πραγματικότητα που εγώ επιθυμούσα για μένα. Και σε όλα αυτά φυσικά αυτό που βοήθησε ήταν η δουλεία με τον εαυτό μου !

7. Έχεις κάποιο όραμα ζωής; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

Φυσικά και έχω!. Άργησα, αλλά το βρήκα και μου έδωσε νόημα και κίνητρο στην ζωή μου. Στον έχω αναφέρει και νωρίτερα , να βοηθώ και να ενδυναμώνω τον άνθρωπο. Και μέσω της αυτοπεποίθησης να μπορεί να νιώθει εσωτερική ηρεμία και ισορροπία έτσι ώστε, να είναι πραγματικά ελεύθερος. Να ωθώ τους ανθρώπους στην προσωπική τους ανάπτυξη μέσω της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης τους για να μπορούν να είναι η καλύτερη εκδοχή τους. Μαζί με αυτούς φυσικά και εγώ! Να μπορώ να μαθαίνω και να εξελίσσομαι συνεχώς!

8. Για ποιο λόγο πιστεύεις κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους;

Πρώτα από όλα, πιστεύω ότι έχουμε προγραμματιστεί να θεωρούμε την ευτυχία άπιαστο όνειρο και ότι είναι δύσκολη να βρεθεί και γι αυτό οι περισσότεροι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και απλά προσπαθούν να επιβιώσουν. Ο πρώτος βασικός λόγος για μένα που κάποιοι δεν είναι ευτυχισμένοι είναι ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία είναι υποκειμενική και ότι εμείς οι ίδιοι την ορίζουμε. Η ευτυχία για τον καθένα είναι διαφορετική και το πρόβλημα ξεκινάει επειδή δεν καθίσαμε να αναλύσουμε ποτέ  τι σημαίνει ευτυχία για εμάς. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι την ευτυχία την βρίσκεις κάπου έξω, σε πράγματα και σε συγκυρίες. Αλλά η αληθινή ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Αυτοί που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι θεωρώ ότι το έχουν αναγνωρίσει αυτό και γι αυτό ξέρουν τον τρόπο να την δημιουργούν.

9. Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου κάνει κάποιους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη αφθονία σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ενώ κάποιους άλλους όχι;

Πολύ δυνατή και σημαντική ερώτηση. Θα απαντήσω αρχικά με 2 απλές λέξεις. Πεποιθήσεις και Πιστεύω. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις και τα πιστεύω που έχουμε για κάποιο τομέα είναι αυτά που μας κρατάνε πίσω. Μπορεί να μην τα έχουμε αναγνωρίσει ή να μην γνωρίζουμε την ύπαρξη τους, γιατί τα περισσότερα είναι στο υποσυνείδητο μας, αλλά είναι αυτά που μας σταματάνε, είναι αυτά που μας μπλοκάρουν και δεν μπορούμε να απολαύσουμε όλα αυτά που επιθυμούμε με το συνειδητό μας μυαλό!. Τα πιστεύω και οι πεποιθήσεις μας για κάποιο θέμα, είναι αυτά που δημιουργούν τις σκέψεις μας. Οι σκέψεις αυτές μας οδηγούν σε συγκεκριμένα συναισθήματα και αυτά στις ανάλογες συμπεριφορές Δεν φταίμε εμείς που έχουμε αυτό το πιστεύω ή την πεποίθηση αλλά το καλό νέο είναι ότι εμείς μπορούμε να το αναπρογραμματίσουμε με σκοπό να μας εξυπηρετεί σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Φτάνει να το αναγνωρίσουμε!

10. Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο που επιθυμεί να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση αλλά συνεχώς απογοητεύεται;

Να αφήσει το θέμα για λίγο στην άκρη αρχικά. Να χαλαρώσει γιατί όσο "προσπαθεί "με αυτή την ενέργεια και την ψυχολογία θα συνεχίσει να ελκύει το ίδιο αποτέλεσμα. Συμβουλή μου είναι να καθίσει να μιλήσει ειλικρινά με τον εαυτό του, να μάθει τον εαυτό του καλύτερα και να εστιαστεί στο να δυναμώσει την σχέση του με τον εαυτό του πρώτα. Να μάθει να τον αγαπάει ειλικρινά γιατί μόνο τότε θα μπορέσει να τον αγαπήσει και κάποιος άλλος. Αν δεν μάθουμε να αγαπάμε εμείς πρώτα τον εαυτό μας, τότε είναι ανώφελο να περιμένουμε να μας αγαπήσει και κάποιος άλλος. Μετά θα έρθουν πιο εύκολα όλα την κατάλληλη στιγμή.!

11.Θα ήθελα να μου αναφέρεις τρία θετικά «πιστεύω» που συμμερίζεσαι σαν άτομο και σε υποστηρίζουν στη ζωή σου.

3 σημαντικά πιστεύω μου είναι:

  • Όταν θέλεις κάτι πραγματικά θα βρεις τον τρόπο να το καταφέρεις!
  • Είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας!
  • Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και την κατάλληλη στιγμή!

12. Μια ευχή που θα έδινες για το Upgrade- Your-Self;

Εύχομαι από καρδίας, στον υπέροχο διαδικτυακό σου χώρο, να συνεχίσει να εμπνέει και να εξελίσσεται και να βοηθάει όλους αυτούς που είναι έτοιμοι και ανοιχτοί στον να βελτιώσουν τον εαυτό τους και κατ επέκταση και την ζωή τους. Θα ήθελα να σου ευχηθώ και εσένα προσωπικά να συνεχίσεις έτσι δυναμικά, να κάνεις πάντα αυτό που εσύ θέλεις και να είσαι γεμάτη αγάπη, υγεία και επιτυχία!

Αλεξία μου, ήταν χαρά μου και τιμή μου που τα είπαμε σήμερα! Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μοιράστηκες μαζί μας! Σου εύχομαι ‘ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ από την

Μαρία Λάμπρου

Δημιουργός της ιστοσελίδας www.upgrade-your-self.com

Συγγραφέας

Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

Life Coach

Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής

Εκπαιδευτικός

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Για να έχετε πρόσβαση σε

ΔΩΡΕΑΝ υλικό και ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ προσφορές,

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΩΡΟ το ebook <Ιδανικός Εαυτός>.

Ένα δυναμικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης! 

Τελευταία σχόλια

15.11 | 13:29

Έχω απαιτητική καθημερινότητα και ο συνδυασμός των ηχητικών εσωτερικής ενδυνάμωσης και ηρεμίας με βοήθησαν να γίνω πιο ήρεμος άνθρωπος. Μεγάλο εύγε για τα προϊόντα σας.

24.08 | 10:56

Τα ηχητικά ύπνωσης με έχουν βοηθήσει στο να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου σε σημαντικό βαθμό. Σας ευχαριστώ πολύ.

27.07 | 17:12

Έχω πάρει όλα σου τα ηχητικά! Έχω ξετρελαθεί! Με βοήθησαν πολύ και με βοηθάνε! Ανυπομονώ να φτιάξεις κι άλλα….!

25.07 | 07:33

16 κιλά έφυγαν…. Σε υπερευχαριστω!!!! Ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Άλλαξε η ζωή μου!

Κοινοποίηση σελίδας