27 Αυγ. 2020

Συνέντευξη με την ΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ! "Θεωρώ πως η αυτοβελτίωση είναι σημαντική διότι μέσα από αυτήν μα

Η Τίνα Μιχαηλίδου είναι μια γυναίκα που συνεχώς μαθαίνει και εξελίσσεται!

Καταφέρνει να συνδυάζει Θεολογία, νοσηλευτική και relationship blogging.

 Αγαπά τον άνθρωπο και θέλει να τον βλέπει να χαμογελά! Άλλωστε αυτό φαίνεται και μέσα από τις δράσεις της.

Τίνα μου,

Σε καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στο Upgrade-Your-Self, σε έναν διαδικτυακό χώρο που ασχολείται με τη βελτίωση του εαυτού και της ζωής, σε έναν χώρο που υποστηρίζει πως οι θετικές εσωτερικές αλλαγές μπορούν να φέρουν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα, σε έναν χώρο όπου η προσωπική ανάπτυξη και το ευ ζην είναι θεμελιώδους σημασίας!

Σε αυτή την συνέντευξη, θα σου κάνω μια σειρά ερωτήσεων για να μάθουμε κάποια πράγματα ΓΙΑ εσένα και ΑΠΟ εσένα.

Ας ξεκινήσουμε!

1. Πες μας πρώτα λίγα λόγια για εσένα έτσι ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

“Είμαι η Τίνα,το όνομά μου βγαίνει από το Παναγιώτα (κυπριακή πατέντα το Παναγιωτίνα Τίνα & στη κλινική που έκανα πρακτική είχα μια συνάδελφο που της άρεσε τόσο το Παναγιωτίνα που με φώναζε έτσι η μοναδική ίσως που με φώναζε έτσι-. Είμαι από την Λευκωσία της Κύπρου,μένω Αθήνα,τελείωσα το Αρσάκειο Ψυχικού & σπούδασα στην Κοινωνική Θεολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & στο ΔΙΕΚ Γεννηματάς στην ειδικότητα των ειδικών παθήσεων (Νευρολογία-Ψυχιατρική) & εδώ και 8 χρόνια είμαι Relationship blogger (https://www.tinamichaelidou.gr/).”

2. Πιστεύεις πως είναι σημαντική η αυτοβελτίωση; Γιατί;

“Θεωρώ πως η αυτοβελτίωση είναι σημαντική διότι μέσα από αυτήν μαθαίνεις από τα λάθη σου,ανακαλύπτεις τον εαυτό σου & προσπαθείς μέρα με την μέρα να κάνεις το καλύτερο για σένα & μόνο.”

3. Πώς κάποιες δικές σου θετικές εσωτερικές αλλαγές έφεραν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή σου;

“Σταμάτησα να στεναχωριέμαι για βλακείες, να αναλώνομαι, να κλαίω για πρώην, έδιωξα από δίπλα μου τοξικούς ανθρώπους & σταματήσα να ακούω αυτά που μου λένε οι άλλοι. Άρχισα να ακούω την Τίνα & μόνο. Όλα αυτά έφεραν θετικά εξωτερικά αποτελέσματα στη ζωή μου.”

4.  Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε, νομίζεις πως μπορούν να συνδυαστούν καριέρα και οικογένεια; Αν ναι, πώς;

“Οικογένεια δεν έχω κάνει ακόμη,αλλά όποιος θέλει πραγματικά να τα συνδυάσει αυτά τα δυο θα βρει τον τρόπο.Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες!”

5. Βάζεις στόχους στη ζωή σου; Και αν ναι πώς τους πετυχαίνεις;

“Πάντα βάζω στόχους αλλιώς δεν θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα.Κάθε μέρα κάνω μια λίστα με τα θέλω μου & τους στόχους μου & όποτε τους πετυχαίνω τους σβήνω & προσθέτω άλλους.Τους πετυχαίνω με πολύ δουλειά & πείσμα.”

6. Μοιράσου μαζί μας ένα στόχο που έχεις πετύχει τελευταία και για τον οποίο είσαι πολύ περήφανος/η.

“Τελείωσα την Νοσηλευτική ήταν μια πρόκληση για εμένα & ένας στόχος πολύτιμος. Πάντα ήθελα να βοηθήσω ανθρώπους,ήθελα λίγο να ακολουθήσω τα χνάρια του μπαμπά μου που ήταν γιατρός,αλλά πάντα μου έλεγε να κάνω τα δικά μου όνειρα & όχι τα δικά του. Επειδή η Κοινωνική Θεολογία ήταν η πρώτη μου σχολή & πέρασα από Θεωρητική Κατεύθυνση,η Νοσηλευτική με άγχωνε πολύ γιατί τα μαθήματα είναι πολύ διαφορετικά.Ήξερα ότι έχω να κάνω με ανθρώπινες ζωές & έπρεπε αυτά που μαθαίνω να τα κάνω πράξη με απόλυτη ηρεμία κλπ.Δυσκολεύτηκα στην αρχή,φοβόμουν,τα χέρια μου από το άγχος τρέμανε.Νομίζω ότι στην κλινική που έκανα πρακτική οι γιατροί παίζει να είχαν απηυδήσει με το άγχος μου.Αλλά τα κατάφερα & είμαι πολύ περήφανη για αυτό.”

7. Έχεις κάποιο όραμα ζωής; Και αν ναι, ποιο είναι αυτό;

“Θέλω να βοηθάω τους ανθρώπους ώστε να είναι καλά & να χαμογελάνε αληθινά. Εμείς οι θεολόγοι λέμε πως για να γίνει ένας άνθρωπος καλά σωματικά πρέπει πρώτα να θεραπεύσουμε την ψυχή του.”

8. Για ποιο λόγο πιστεύεις κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι από άλλους;

“Γιατί τα έχουν βρει με τον εαυτό τους,τον αγαπάνε πραγματικά & έχουν πάψει να ασχολούνται με βλακείες.”

9. Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου κάνει κάποιους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη αφθονία σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ενώ κάποιους άλλους όχι;

“Νομίζω ότι είναι αυτό που σου είπα & στην προηγούμενη ερώτηση.Όλα εξαρτώνται από εμάς,από αυτά που εμείς θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας.”

10. Ποια συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο που επιθυμεί να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση αλλά συνεχώς απογοητεύεται;

“Μια συμβουλή είναι να μην το κυνηγάει.Αν είναι τυχερό να δημιουργήσει μια ουσιαστική μακροχρόνια σχέση θα γίνει με μαγικό τρόπο.Για να απογοητεύεται σημαίνει ότι ψάχνει σε λάθος μέρη τον σωστό σύντροφο & κάθε φορά δε μαθαίνει από τα λάθη αυτά. Οπότε πρέπει να αλλάξει λίγο παρέες κλπ & να αρχίσει να σκέφτεται πιο σωστά για τον σύντροφο που θα επιλέξει να έχει δίπλα της.”

11. Θα ήθελα να μου αναφέρεις τρία θετικά «πιστεύω» που συμμερίζεσαι σαν άτομο και σε υποστηρίζουν στη ζωή σου.

“Χαμόγελα αληθινά πάντα,ειλικρίνεια & μακριά από τη ζωή μας οι τοξικοί άνθρωποι.”

12. Μια ευχή που θα έδινες για το Upgrade- Your-Self; 

“Να συνεχίσει να μας συναρπάζει & να μας φτιάχνει τη μέρα!”

Τίνα μου, ήταν χαρά μου και τιμή μου που τα είπαμε σήμερα! Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μοιράστηκες μαζί μας! Σου εύχομαι ‘ό,τι καλύτερο σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ από την

Μαρία Λάμπρου

Δημιουργός της ιστοσελίδας www.upgrade-your-self.com

Συγγραφέας

Κλινική Υπνοθεραπεύτρια

LifeCoach

Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής

Εκπαιδευτικός

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Για να έχετε πρόσβαση σε

ΔΩΡΕΑΝ υλικό και ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ προσφορές,

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΩΡΟ το ebook <Ιδανικός Εαυτός>.

Ένα δυναμικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης! 

Τελευταία σχόλια

15.11 | 13:29

Έχω απαιτητική καθημερινότητα και ο συνδυασμός των ηχητικών εσωτερικής ενδυνάμωσης και ηρεμίας με βοήθησαν να γίνω πιο ήρεμος άνθρωπος. Μεγάλο εύγε για τα προϊόντα σας.

24.08 | 10:56

Τα ηχητικά ύπνωσης με έχουν βοηθήσει στο να αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου σε σημαντικό βαθμό. Σας ευχαριστώ πολύ.

27.07 | 17:12

Έχω πάρει όλα σου τα ηχητικά! Έχω ξετρελαθεί! Με βοήθησαν πολύ και με βοηθάνε! Ανυπομονώ να φτιάξεις κι άλλα….!

25.07 | 07:33

16 κιλά έφυγαν…. Σε υπερευχαριστω!!!! Ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Άλλαξε η ζωή μου!

Κοινοποίηση σελίδας